Nu esti autentificat!
 

Home        Descarca oferta    Despre noi      Cum cumpar        Contact

 
NEWSLETTER   
 
User:
Parola:
Inregistrare

Becuri economice Realux (97)

Becuri Economice Pleomax- by Samsung (2)

Becuri Economice Isotronic (26)

Becuri Halogen (24)

Lampi Verilux (0)

Iluminat Interior (2)

Iluminat Exterior (7)

Antidaunatori (74)

Senzori de Miscare & Crepuscul (14)

Cablu Luminos (13)

Produse Diverse (0)

 
Cum cumpar
Cum platesc?

   Plata se poate face prin transfer bancar sau prin depunere directa in contul nostru: RO51 BTRL 0410 1202 8071 06XX Banca Transilvania sucursala Lipscani, Bucuresti, sau direct la curier, in momentul primirii produselor.
 
Aveti mai multe intrebari?

   Orice intrebari le puteti adresa la adresa de mail: contact@becurieconomice.ro.

Returnarea banilor
     Clientul poate cere returnarea banilor sau retrimiterea unui alt produs care sa il inlocuiasca pe cel cu probleme in urmatoarele cazuri:
     Produsele au avut de suferit de pe urma transportului.
     Produsele primite nu sunt aceleasi cu cele care au fost comandate pe site;
     Despagubirile nu pot fi mai mari decat valoarea produselor.

 

Firma poate cere returnarea produsului cu probleme inainte de trimiterea despagubirilor.

 

5 pasi simpli pentru a comanda produse online

1. Selectarea produselor dorite

   Foloseste motorul de cautare din partea centrala a site-ului si poti gasi produsele dorite dupa nume, categorie si specificatii.

2. Adaugarea produselor in cos

   Apasand pe numele produsului afisat veti intra in pagina sa de prezentare. Apasati butonul Comanda. In cosul personal veti vedea pretul total. Daca doriti sa mai adaugati produse la cos apasati pe butonul Continua cumparaturile. Pentru a va intoarce la cos fara a mai comanda nimic aveti la dispozitie link-ul din dreapa-sus disponibil de pe orice pagina. Cand ati terminat de adaugat produse in cos apasati butonul Mergi la casa.

3. Completarea datelor personale

   a) Selectati modalitatea de livrare si adresa la care coletul urmeaza a fi trimis. Apoi apasati butonul Pasul urmator

   b) Selectati modalitatea de plata apoi introduceti datele referitoare la plata. Daca doriti sa primiti factura pe firma, va rugam sa selectati optiunea corespunzatoare si sa completati toate campurile necesare.

4. Verificare si comanda

Verificati datele completate si continutul facturii iar apoi apasati butonul Confirmare Comanda astfel incat comanda facuta va intra in baza noastra de date. Imediat dupa apasarea butonului veti primi un e-mail pe adresa completata in profilul dumneavoastra care va contine toate datele comenzii si codul comenzii. In momentul in care comanda se proceseaza veti fi din nou atentiona prin e-mail de etapele prin care comanda va ajunge la dumneavoastra.

5. Ridicarea produselor

 Veti fi contactat la numarul de telefon din formularul de comanda pentru a stabili detaliile de livrare. In caz ca plata nu s-a facut in avans prin banca, veti achita contravaloarea produselor comandate direct curierului care face livrarea.

IMPORTANT: Pentru clienti persoane juridice, functie de cantitatile comandate, se pot oferi facilitati de pret sau termene de plata, negociabile direct.